Úgy tűnik, hogy az Apex Legends fejlesztői jó előre gondolkoznak. Nem is olyan rég már a 12. évadról beszéltek, ami 2022-ben várható.

A Respawn fejlesztői nemrég meglepő bejelentést tettek. Chad Grenier és Jason McCord nem csak arról beszéltek, hogy átalakul a map a következő évadokban, de állításuk szerint már 2022-ig tesztelés alatt állnak az új karakterek is.

A Respawn tehát nem igen tartja titokban, hogy mit is terveznek még a jövőben. Ennek oka talán az is, hogy nemrég az EA új stúdiót is létrehozott, kizárólag az Apex Legends fejlesztésének céljából. Jason McCord még az 5. évad indulása előtt beszélt a 6., 7., 8. évadról.

Nos úgy tűnik, hogy még rengeteg hős vár a játékosokra, hiszen egészen a 12. évadig betárazták őket.

A két vezető fejlesztő a Lost Treasures esemény indulása után adott interjút a GamesRadar-nak. A rengeteg tesztelés alatt álló karakter mellett arról is beszéltek, hogy számos mapmódosításon is dolgoznak, melyek a következő néhány évben alapvetően megváltoztatják a játékot. Sajnos ezekről részleteket nem osztottak meg.

Kép: Apex Legends

„Még mindig rengeteg izgalmas dolog van tervben. Új karaktereket, mapváltoztatásokat és egyéb tartalmakat tesztelünk egészen a 12. évadig” – mondta Grenier.

Ezen frissítéseknek persze része lesz a történetmesélés is, amiből egyre többet kapunk a játékban. Valószínűleg a Titanfall 2 világa is egyre nagyobb teret nyer majd.

Az Apex Legends rajongók tehát megnyugodhatnak, még legalább 2022-ig tele lesz friss tartalommal a játék.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×