Az Amazon Studios egy Fallout sorozat készítésén dolgozik, melyet a Westworld alkotói, Jonathan Nolan és Lisa Joy hozza el nekünk.

Valószínűleg senki nem számított arra, hogy az utóbbi évek Fallout sikertelenségei után az Amazon Studios felkarolja a franchise-t, és sorozatot készít belőle. Ahogy arról viszont a Deadline beszámolt, a projekt mögött igen tehetséges alkotók állnak.

„A Fallout egy ikonikus franchise, hatalmas rajongótáborral szerte a világon, gazdag, lenyűgöző történettel. Jonah és Liza tökéletes történetmesélők ahhoz, hogy életre keltsék a sorozatot” – mondta Albert Cheng, az Amazon Studios vezérigazgatója.

Jonathan Nolan és Lisa Joy mellett persze a Bethesda munkatársai is részt vesznek az alkotói munkában. Todd Howard és James Altman szintén igyekszik mindent hozzátenni.

„Hatalmas rajongói vagyunk a munkájuknak” – mondta Todd Howard Nolanról és Joyról. „Nagyon örülünk, hogy velük és az Amazon Studios-szal dolgozhatunk” – tette hozzá.

Egyelőre nem ismertek a sorozat részletei, valószínűleg a projekt kezdeti szakaszában vagyunk. Te kíváncsi leszel a sorozatra?

Ezt olvastad már?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×