Annak ellenére, hogy a nemrég kiszivárgott előzetes alapján tudni lehetett a megjelenési dátumot, a Crytek elhalasztotta a megjelenést.

Elvileg úgy volt, hogy a Crytek ma friss Crysis Remastered játékbemutatót tesz közzé, ami azt is megmutatja, hogy a fejlesztők hogyan újították fel a 2007-es klasszikust. Egy kiszivárgott videó és sok negatív visszajelzés után a Crytek úgy döntött, hogy elhalasztja a játék megjelenését.

A Crytek nemrég bejelentette, hogy néhány héttel csúszik a megjelenés.

A döntés oka elég egyszerű: a megjelenés előtt tovább szeretnék még csiszolni a játékot, hogy megfeleljen a rajongók elvárásainak. A Crytek nyilatkozata nem mellesleg megemlíti a kiszivárgott előzetesre érkezett rengeteg negatív reakciót is.

„Láttuk a pozitív és a negatív reakciókat, és hallgatunk rájuk” – írták.

A Crytek most arra kéri a rajongókat, hogy legyenek türelmesek és megértők. A játékot eredetileg július 23-án tervezték kiadni, de így tehát néhány hét késéssel jelenhet meg, valamikor augusztusban vagy szeptemberben.

Csak abban bízunk, hogy az a pár hét segít valami igazán nagy változást hozni. A kiszivárgott előzetes ugyanis nem nyerte el a rajongók tetszését. Vajon képesek ennyi idő alatt csodát tenni?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×