Felhasználóbarát és pénztárcakímélő funkció érkezhet hamarosan a Fortnite-ba. bemutatkozik a Reload V-Bucks.

A Fortnite a világ egyik legnépszerűbb Free-to-Play játéka. Adódik hát a kérdés, hogy ha ingyenesen játszható, mégis miből van bevétele az Epic Games-nek.  A válasz hihetetlenül egyszerű, a piac egyik legminőségibb kozmetikai rendszerével van felszerelve a játék. Már-már presztízs kérdés lett az elmúlt években a Fortnite skinek birtoklása, az olcsó Battle Pass-ről már nem is beszélve. Amiben viszont mindig is gyengébb volt a kiadó, az a V-Buck csomagok ára volt. Előre meghatározott mennyiségű V-Buckot lehetett eddig csak venni, ami többnyire úgy volt kialakítva, hogy a kelleténél egy kicsit többet költsünk a játékra.

Ezzel a rendszerrel végre szakít az Epic Games, bejelentették a Reload V-Bucks modellt.

A Reload V-Bucks-nak köszönhetően pontosan annyi ponttal tölthetjük fel a felhasználónkat, amennyire szükségünk van. Ez azt jelenti, hogy bizonyos esetekben jóval olcsóbban juthatunk majd hozzá különböző termékekhez, ugyanis a kiadó végre beárazta a V-Buckokat.

Eddig például ha volt 400 V-Buckunk és vásárolni akartunk egy 1500-as skint, sajnos mivel az 1000-es csomag nem volt elég, egy jóval nagyobbat kellett vásárolnunk. Ennek az időszaknak végeszakad, ugyanis mostantól egyetlen kattintással hozzáadhatunk majd 1100 V-Buckot a felhasználónkhoz, s csak nüansznyival lesz drágább, mint az ezres csomag.

Youtube-ra már fel is került egy videó, ami bemutatja működés közben az új rendszert:

 

Hivatalos megjelenési dátumot még nem tudunk, de nagyon reméljük, hogy mihamarabb élesítik a fejlesztők.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×