A videojáték-készítésnek hosszú folyamata van, aminek egyik szakaszában számos előzetes koncepciórajz születik. Ebből került ki egy rakás kép most.

A Naughty Dog egy tonna képet töltött fel a The Last of Us 2 ArtStation oldalára. A játék rajongói itt nem csak abba kaphatnak bepillantást, hogy a játék egy-egy eleme milyen koncepció alapján épült fel, de minden kép letölthető teljes minőségben.

Így a kulisszatitkokon túl kiváló háttérképeket is kapunk.

Kép forrása: Naughty Dog

Az oldalon több száz kép és videó kapott helyet, ami kiválóan szemlélteti, hogy milyen alapos és hosszú munka eredménye a történet folytatása. Azok, akik már tudják, hogyan festenek a karakterek a játékban, láthatják, hogy nem mindig úgy festettek külsőre, ahogy végül a játékban láthatók.

A Concept Artistok között egyébként magyarok is vannak, sőt olyan videók is felkerültek, melyek a játék fényelését, a zombik mozgását, változatait mutatják be. A The Last of Us 2 elkészítése 7 évbe telt, ez idő alatt pedig rengeteg kép és rajz született.

A képek betekintést engednek a fejlesztők munkájának folyamataiba. Azok számára, akik mindkét játékot játszották, érdekes lesz látni, hogy a környezet és a karakter megtervezése miként alakult ki.

Neked melyik kép a kedvenced?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×