Úgy tűnik, hogy hamarosan eljön a pont, amikor a Modern Warfare és a Black Ops világa találkozik. Ha minden igaz, érkezik Woods operátor.

Ha hinni lehet a most talált játékfájloknak, akkor a következő Modern Warfare operátor Frank Woods lehet.

You can’t kill me” – hangzik Frank Woods híres mondata.

Az adatbányászok ugyanis nemrég olyan fájlokat fedeztek fel, melyek arra utalnak, hogy Woods hamarosan része lesz a Modern Warfare-nek. A karakter egyébként korábban több játékban is megjelent, hol társként, hol játszható karakterként. Eddig az alábbi játékokban tűnt fel:

  • Call of Duty: Black Ops
  • Call of Duty: Black Ops II
  • Call of Duty: Black Ops: Declassified
  • Call of Duty: Black Ops III
  • Call of Duty: Black Ops 4 (Blackout and Specialist HQ)

A hangfájlok nem éppen szépen fejezzék ki a karakter érzelmeit, erre legyetek felkészülve.

Ezt egyébként nem olyan nehéz elképzelni annak fényében, hogy pletykák szerint a következő Black Ops játéknak szintén része lesz a Warzone, ahol nyilván az operátorok is helyet kapnak.

Ezenkívül találtak egy másik hangfájlt, melyben rengeteg számsor is elhangzik. Sokan azt gondolják, hogy ez szintén az érkező Black Ops megjelenésére utal, hiszen a számok a Black Ops 1 intójából és kampányából származnak.

Az Infinity Ward kijelentette, hogy a Warzone lesz az „állandó” battle royale mód a CoD játékokban. Hogy pontosan ezt hogyan kell elképzelni, egyelőre nem tudjuk. Az Activision még mindig nem jelentette be a legújabb Call of Duty címet. Pletykák szerint a következő játék a Call of Duty: Black Ops Cold War címet viseli majd.

Te örülnél, ha Woods lenne a következő operátor?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×