Régóta várt már a Fortnite közösség arra, hogy visszakerüljenek az LTM-ek a játékba. Végre megtörtént, a Summer Splash keretein belül ismét visszatértek.

Hosszú ideje eltűntek a játékból a speciális LTM-ek, a Fortnite játékosok pedig egyre szomorúbban konstatálták, hogy akár már vissza se térnek. Oka nem volt arra az Epic-nek, hogy visszatartsa a különleges játékmódokat, ugyanis sokan kedvelték a változatosságot. Jót tett a monoton Battle Royale-nak, hogy néha kiszakadhattunk a játékmenetből és valami szórakoztatóbbat is csinálhattunk. A Chapter 2 új pályájának megjelenésével viszont ennek a lehetősége eltűnt.

Egészen mostanáig, a Summer Splash esemény keretein belül ugyanis újból visszatértek az LTM-ek a Fortnite-ba.

Papíron az volt a terve a kiadónak, hogy meglepetésként emelgetik majd vissza a játékba a régi kedvenceket, ám a leakek világában ez nemigen jött össze. Már csak azért sem, mert a legújabb Fortnite hotfix kizárólag az LTM-eket érintette, így nem volt nehéz kitalálni, hogy mely játékmódot fognak érkezni a közeljövőben.

A forrásfájlok alapján biztosan visszatér:

  • Blitz – Egy felturbózott Battle Royale élmény, amiben gyorsan és folyamatosan szűkül a kör, de cserébe gyorsabban gyűjtünk nyersanyagokat.
  • High Explosives – Kizárólag robbanófegyverekkel harcolhatunk a Victory Royale-ért.
  • Shotgun Only – Csak közelharci fegyverek és shotgunok találhatók ebben a módban.
  • Unvaulted – Egy új játékmód, amiben a játékból korábban kikerült fegyverek és tárgyak lesznek reflektorfényben.

A Fog of War és a Catch! LTM-ről jelenleg nincs információnk, annyit tudunk, hogy várhatóan ez a kettő is befut majd a Summer Splash keretein belül. Végre visszatért az élet a játékba, jól tette az Epic Games, hogy visszaemelték a közkedvelt LTM-eket a játékba.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×