A DRAGON QUEST X csodálatos világa visszatér Eorzea vidékeire az új, limitáld idejű „Breaking Brick Mountains” kollaborációs esemény részeként.

A FINAL FANTASY XIV Online játékosok egészen 2020. július 27-ig vehetnek részt az eseményen, hogy pusztító gólemekkel megküzdve DRAGON QUEST témájú jutalmakat szerezzenek.

Azok, akik szeretnének részt venni az eseményen, elég csak beszélniük Havak Avlak-kal az Ul’dah – Steps of Nald keretében a küldetés megkezdéséhez, majd teljesíteniük a különleges FATE eseményeket az A Realm Reborn számos helyszínén át. A kollaborációs esemény azon játékosok számára nem elérhető, akik korábban már teljesítették.

A játékosok az alábbi jutalmakat szerezhetik meg az eseményen:

  • Thug’s Mug fejdísz
  • Wind-up Brickman társ
  • King Slime Crown fejdísz

Emellett a kritikusok által elismert Shadowbringers kiegészítőcsomag következő jelentős frissítése, a „Patch 5.3: Reflections in Crystal” 2020. augusztus 11-én fog megérkezni, melynek részleteiről a 2020. július 22-én várható következő Letter from the Producer LIVE közvetítés számol majd be.

A rajongók emellett már megtekinthetik a nagy sikerű MMORPG elkészítésébe a fejlesztőkkel készített interjúkkal betekintést engedő „The Creation of FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers” összes epizódját. A teljes sorozat, köztük a YoRHa: Dark Apocalypse raidről szóló bónusz epizód az alábbi linken tekinthető meg.

 

Az új játékosok a FINAL FANTASY XIV Online ingyenes próbaverziójával egészen 35-ös szintig hozzáférhetnek a játék tartalmaihoz, és legfeljebb nyolc karaktert megalkotva próbálhatják ki a különböző fajokat, kasztokat és alosztályokat bármiféle időbeli korlátozás nélkül. Az ingyenes próbaverzió részleteiért látogass el a http://sqex.to/FFXIVFreeTrial oldalra!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×