Íme az első valós idejű Worms játék, melyben egyszerre 32 játékos lőheti egymást egy óriási pályán. Véget nem érő mókáknak nézünk elébe.

Annak idején Szendrő Józsi bácsi azt mondta Hofinak: „magában valami motoszkál: vagy tehetség, vagy kukac”. Nos, a Team 17 Digital fejlesztőire valószínűleg mindkettő igaz, hiszen kukacoskodás nélkül állítható, hogy rengeteg élményt nyújtottak nekünk a Worms játékokkal.

Most 2020-ban még magasabbra teszik a lécet, hiszen bejelentették a legújabb játékot, mely egy 32 fős real-time shooter.

A Worms Rumble leírása alapján lesz itt Deathmatch, illetve Last Worm Standing játékmód, rengeteg fegyver, gránát, és persze sok vicces közjáték.

 

Ahogy az előzetesből látszik, egyfajta 2.5D-s környezetben folynak majd a harcok, kaotikus csataterekkel, falra ugrálással, vadul száguldó golyókkal, és persze rengeteg kukaccal. Ez még mindig Worms, de valami teljesen más, mint amit eddig tapasztaltunk. Ezek közül kiemelkedik a Last Worm Standing, ami valószínűleg valamiféle battle royale mód lesz.

Első ránézésre úgy tűnik, hogy a Worms-re jellemző rombolható környezet most annyira nem lesz domináns. A Team 17 Digital fejlesztői azonban egy Youtube hozzászólásban megerősítették, hogy minden pályán lesz rombolható környezet.

„Ez a Worms, újraformálva” – olvasható a Steam oldalán.

A Worms valamikor 2020-ban várható, pontos megjelenési dátum egyelőre nincs. A Worms Rumble webhelyén fel lehet iratkozni a játék zárt bétaverzióra.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×