Történelmi Item Shop ciklusra lehet számítani 12 órán belül. Megérkezhet Amerika kapitány, a Marvel univerzum egyik legkiemelkedőbb alakja.

Az új Battle Pass megjelenése után mindenki azt hitte, hogy a DC kapja ezúton a főszerepet. Aquaman érkezése után tűkön ülve vártuk a jobbnál jobb Justice League tartalmakat. Ám az Epic Games más terveket szőtt, a legfrissebb leakek szerint ismét egy Marvel szuperhős érkezik a játékba.

Ráadásul akár már hajnalban!

 

ShiinaBR információi szerint nem kell július negyedikéig várnunk Captain America megérkezéséig. A Marvel egyik legikonikusabb karaktere már a magyar idő szerint hajnali 2-kor esedékes Item Shop resetnél elérhetővé válhat. Az Epic Games még egy speciális témát is készít a jeles eseményhez, tematikus háttérrel fog virítani a játék boltja.

Az Outfit mellé egy hibrid pajzs is járni fog a forrásfájlok szerint, az adatbányászok jelentése alapján egyszerre lesz Back Bling és Pickaxe a híres pajzs.

Minimum 1500 V-Buckkal érdemes számolni a karakterért, de ha a teljes csomagot szeretnénk, akkor bizony komolyan a pénztácánk mélyére kell majd nézzünk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×