Egyre többször beszédtéma a Warzone jelen pillanatban még üresen álló stadionja. Most már szinte biztos, hogy megnyílik, csak nem tudjuk, hogy mikor.

Sose volt még ennyire pörgős a Call of Duty: Modern Warfare Warzone módja, mint most, a szezon felénél érkezett frissítés után. A rengeteg fegyverváltozáson kívül megérkezett végre a hónapok óta tervezett 200 fős BR lobby is.

Ha érdekel a teljes frissítés tartalma, kattints ide és olvass utána.

Természetesen egy ilyen nagy méretű frissítés után az adatbányászoknak is bőven akad dolguk. Annak rendje és módja szerint darabokra is szedték a játékot és találtak is érdekességeket.

A The Gaming Vanguard nevű csoport tette közzé azokat a sorokat a játék forrásából, melyek egyértelműen a stadionra utalnak. Ugyan tegnap találtak egy mechanikát, amivel bejuthatunk az épületbe, az jelenleg nem úgy néz ki, mint ami hamarosan megnyitna.

Az 5. szezon előzetese a stadionban játszódik majd.

A csoport egyértelműen a sportlétesítményhez köthető fájlokat talált, azonban nem ez volt minden felfedezésük. Az adatbányászok szerint még ebbe a szezonban érkezik 4 (!) új multiplayer pálya, továbbá Frank Woods a Black Ops-ból, mint játszható karakter.

Ti várjátok már, hogy átalakítsa Verdansk csatáit a kapuit megnyitó stadion? 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×