Azok, akik 250 GB-os SSD-n tárolják a rendszerfájlokat és a Call of Duty-t is, joggal kerülhetnek bajba. A játék mérete már túllépte a 200 GB-ot.

A Call of Duty: Modern Warfare-be nemrég új frissítés érkezett, szám szerint az 1.23.0. Persze a szezonközi frissítés számos újdonságot hozott a játékba, azzal együtt ismét megnőtt a játék összmérete PC-n. Egyértelműen bajban lehetnek azok, akik 250 gigás SSD-t használnak.

Nem sokkal a frissítés megjelenése után a Redditen vanillaricethrowaway tett közzé képet arról, hogy a számítógépén a Modern Warfare mérete 209 GB. Ez persze változó, egyes felhasználók esetében elérheti a 235 gigát is.

Kép forrása: Reddit

Kíváncsiságból mi magunk is megnéztük. A Leet.hu gépén a játék eléri a 224 gigát.

A játék méreteivel kapcsolatos hozzászólások egyre csak szaporodnak a különböző fórumokon, hiszen a Modern Warfare mérete messze túlmutat minden játék méretén. Összehasonlításképpen a Destiny 2, a Shadowkeep kiegészítővel együtt is nagyjából 100 GB.

A Redditen persze számos elmélet született már arra vonatkozóan, hogy a Call of Duty miért foglal ilyen sok helyet. Erről már mi is írtunk egy magyarázattal szolgáló összefoglalót. Ha kíváncsi vagy, miért lehet ilyen nagy a játék, olvasd el! Bármi is legyen az ok, sok játékos most arra kényszerül, hogy HDD-re másolja a játékot, vagy új SSD-t vegyen.

Nálad mennyit foglal jelenleg a Modern Warfare?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×