Jó híreket kaptunk.

Biztosan emlékeztek még április elsejére, amikor is a PUBG Corp. ledobta a Fantasy Battle Royale módot, ezzel alaposan megosztva a játékosközösséget. Akkoriban a PUBG stúdióvezetője elszólta magát: elárulta, hogy a kraftolás nem véletlenül került be, ezzel ugyanis egy jövőbeli funkciót tesztelnek. Most pedig úgy tűnik, tényleg visszatér az építés, aminek valószínűleg köze lesz a korábbi kraft rendszerhez.

 

A szivárogtatóból avanzsált fejlesztő, allthenewsisgoodnews már elkezdte elviccelni a témát, miután PlayerIGN bekérdezte, hogy valóban jön-e az építés az új szezonnal. Válasz egyelőre nem érkezett, de Hawkinz és WackyJacky is arról számolt be, hogy bőven lesz izgalom a 8. szezonban.

 

WJ törölte is azóta a tweetjét, Hawkinzra pedig rászólt a PUBG Corp., hogy némileg kevesebb infót szellőztessen, na persze nem mintha túlzásba vitte volna.  Ennek megfelelően továbbra is várjuk az újabb fejleményeket. Az építés gondolata pedig elég érdekesen hangzik elsőre, de feltehetőleg nem a Fortnite-hoz hasonló építést kell majd elképzelnünk. Elvégre az nehezen illeszthető be a PUBG játékmenetébe.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×