A Call of Duty League idei szezonja szép lassan véget ér, így ennek alkalmából valamilyen egyedi kiegészítő csomagot kapunk a Modern Warfare-ben.

Az éves Call of Duty League Championship szép lassan a végéhez közeledik, bár a szezonzáró esemény dátumai egyelőre nem ismertek. Ennek ellenére úgy tűnik, a verseny végét és annak legjobbjait a Modern Warfare-ben is megünnepelhetjük majd.

A játék fájljai alapján ugyanis egy CDL Champs 2020 bundle érkezik a játékba.

A csomag egyedi kozmetikai kiegészítőket tartalmaz majd, sőt egyedi fegyver blueprinteket. Ezen felül 55 játékos aláírása is beszerezhető, bár nem világos, hogy ezek miként hasznosíthatók a játékban.

„Íme, itt a CDL Champs 2020” – olvasható a csomagon. „Játssz úgy, mint egy profi, 3 CDL blueprintel, és egyéb kiegészítőkkel. A tervrajzok egy M4A1-et, HDR snipert és M19 pisztolyt tartalmaznak.”

A mellékletek nem ismertek, de állítólag azok lesznek rajtuk, amiket a profik használnak. Ezen kívül látható két fegyver charm is, ami a bajnokság dizájnját követi.

Reddit: Jady02

A csomag teljes tartalma:

  • Három CDL Blueprint (M4A1, HRD, M19).
  • Két Weapon Charm (CDL Champs 2020 Ring, CDL Champs 2020 Gold)
  • 55 játékos aláírása (11 CDL csapattól)
  • Három Calling Card
  • Három Spray

Call of Duty League

Egyelőre nem lehet tudni a csomag árát. A The CDL Champs 2020 bundle valószínűleg a 2020 rájátszás végén lesz elérhető a játékban, ami valamikor augusztusban várható.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

 

×