Megérkezett a FIFA legújabb TOTW kerete. A járvány miatt ugyan pár hónapra leállt a promóció, most végre folytatódik. Ismét kiváló játékosokat kaptunk.

A járvány okozta káosz sajnos magával vitte a sportbajnokságokat is. A világ még ugyan nem vészelte át a vírust,  de szépen lassan kezdünk visszaállni a rendes kerékvágásba. Így tesznek a futball ligák is, melyekből most már aktív lett annyi, hogy az EA Sports is felélesztette a Team of the Week promóciót.

A Team of the Season So Far után nem lesznek a szóban forgó speciális kártyák eget rengetők, cserébe azok imádni fogják az új TOTW lapokat, akik nem rendelkeznek több százezer Coinnal.

A COVID-19 előtt a kanadai kiadó magyar idő szerint 17 órakor tette közzé a hét csapatának keretét, ez meglepő módon a visszatérés óta 16 órakor történt meg. Teljesen mindegy, hogy 16, vagy 17 óra, ugyanis nagy valószínűséggel csak 19 óra után nyithatjuk ki a legújabb In-Form lapokat.

Két igencsak jó formában lévő gólvágóval, Kramaric-csal és Martiallal az élen megérkezett a 18. TOTW keret:

 

Sztárokból ezúttal sincs hiány, a Premier League többet is delegált a héten. A Leicester City kapusát, Schmeichelt nyithatjuk ki a pakkokból, de bejelentkezett Mané, illetve ahogy vártuk Martial is. A Real Madrid szurkolók biztosan felcsapnak majd néhány csomagot Ramos új kártyájáért, ami meglepő módon nem lett Record Breaker. Viszont ami számunkra a legfontosabb, Szoboszlai Dominik is megkapta az első, immáron 83-as In-Form kártyáját.

Az új kártyákat 19 óra után már megtalálhatjuk a pakkokban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×