A tegnapi frissítés valami egészen új hibát kezdett okozni a Warzone játékosok meccsein. Reméljük hamar javítják, ugyanis az orrunkig sem látunk a hibától.

Sosem volt idegen a Call of Duty: Modern Warfare-től, hogy a frissítések során 1-2 új bug is bekerült a játékba. Nem meglepő módon a több feladat sem oldotta ezt meg, így a Warzone is időről-időre képes beborulni valami durva hiba miatt.

A tegnapi frissítés is méretesre sikeredett, megérkezett a hónapok óta várt 200 fős lobby, de több fegyver is változott a patch után. Ezek mellett persze akadt hely 1-2 hibának is, mely már most komoly fejtörést okoz a játékosoknak.

A tegnapi patch után a fegyverek egy meghatározhatatlan formát hajlamosak felvenni, mely szerencsére az egész képernyőt kitakarja.

Bugged sniper in the gulag!
byu/Jahaziel_22 inCODWarzone

Mivel a frissítés még nem sok ideje éles, így elég keveset tudunk a hibáról. Az világos, hogy köze lehet a megjelenés óta jelenlévő bugnak, ahol hasonló dolog történt, csak akkor a pálya esett darabokra.

Sajnos azt nem tudni, hogy mi idézheti elő ezt a furcsa és rendkívül zavaró jelenséget. Lehet, hogy csak a Gulagban van jelen, de Verdansk is érintett lehet. Az is elképzelhető, hogy az 1v1 arénába frissen bekerült fegyverek érintettek, amúgy is furcsán sokat kellett várni rájuk.

Ti találkoztatok már ezzel a szerencsétlen hibával?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×