Három dán és egy brit leányzók mellett mostantól a magyar női CS:GO egyik legismertebb alakja, rchl vezeti a Salamander ötösét.

Furcsa közjátékok után, körülbelül egy hónapja oszlott fel a Salamander szépen fejlődő ötöse. A csapat előbb cserepadra küldte Aaront, a szervezet egyik alapítóját, majd rajta kívül mindenki átszerződött a Budapest Five-hoz.

Volt itt szó elmaradt szerződésről, belsős konfliktusokról és rossz kommunikációról, az igazságot csak a résztvevők tudják.

Ezek után a Salamander pedig úgy döntött, elég egy időre a fiú ötösökből, jöjjön valami teljesen más. Ennek megfelelően bejelentették új női csapatukat, benne egy tehetséges magyar játékossal.

Rchl régóta ismert alakja a magyar női CS:GO-nak, több külföldi LAN-t és a női CS:GO válogatottat is megjárta már. Most pedig igazolt profiként bizonyíthat a csapattal, már a héten jön is az első kvali.

Július 17-én rendezik ugyanis a DreamHack Showdown Summer 2020 európai versenyét, 25 000 dolláros összdíjazás mellett. A tornán csak női csapatok indulhatnak, két meghívott mellé 4 selejtezős helyet tartanak fent a szervezők. Ezen a selejtezőn indul először harcba a Salamander új csapata, július 3-án.

Sok sikert nekik az első kvalin és a jövőben egyaránt!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×