Fer újra a figyelem központjába került, miután tiltott szót használt a Twitch csatornáján. A szolgáltató nem várt sokat, repült is a játékosnak a ban.

Rendesen bekeményített a Twitch az elmúlt időszakban a tiltásokat illetően. A legnépszerűbb streaming oldal a napokban sorra vágja ki azokat a csatornákat, melyek kapcsolatba hozhatóak bármilyen gyűlöletkeltéssel vagy más elítélendő témával.

Először DrDisRespect-nek kellett búcsúznia, de ne gondoljátok, hogy az amerikai elnök nagyobb védelmet élvez. Bizony Donald Trump csatornája is a süllyesztőben végezte.

Működik a Twitteren egy rendkívül hasznos kis bot, melynek StreamerBans a neve. Itt mindig látható, hogy épp melyik Twitch partner kapott tiltás, esetleg kit oldottak épp fel.

Tegnap este az MIBR talán legnagyobb szájú játékosa, fer is búcsút kellett, hogy mondjon a csatornájának

Hivatalos információ még nem látott napvilágot, a Twitch nem közölte a tiltás okát. Ahogyan a doktor, úgy a brazil játékos sem kapott semmilyen tájékoztatást arról, hogy miért vették el a csatornáját.

 

A brazil közösség több tagja tudni véli, hogy fer egy tiltott szót, a mongoloide-ot használta, amiért több brazil streamer is megütötte a bokáját.

Arról sincs hivatalos infó, hogy ezek a tiltások véglegesek-e, úgyhogy nem tehetünk mást, mint várni arra, hogy a Twitch megszólaljon az ügyben, esetleg felnyissa a kizárt csatornákat.

Szerintetek jogosak ezek a tiltások, vagy túlkapásokról van szó a Twitch oldaláról?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×