Nagyjából semmi sem biztos még az idén érkező iPhone modellekkel kapcsolatban. A legfrissebb híresztelések egy olcsó készülékről szólnak.

Szinte minden napra jut valami pletyka az idén érkező iPhone modellekkel kapcsolatban. Lehetett már hallani arról, hogy kizárólag 5G-s modellek érkeznek, volt olyan hír, hogy jön egy évek óta nem látott méretű készülék de szóba került az is, hogy nem kapunk sem töltőt, sem pedig fülhallgatót az új iPhone-ok mellé.

Persze minden ehhez hasonló híresztelést érdemes fenntartásokkal kezelni, azért féligazságok mindig fellelhető bennük.

Daniel Ives, egy piaci elemző szerint idén bizony még lesz csak 4G képes iPhone. A készülék nem csak a technológián spórol majd, a csúcsmodellekkel szemben ebben csak LCD panel lesz, nem pedig OLED. Ezzel a két tényezővel és azzal, hogy esetleg tényleg töltő és füles nélkül jön, egy kifejezetten olcsó iPhone-ról beszélhetünk.

Ha be is jön az elemző tippje, közel sem biztos, hogy az Apple Magyarországon is elérhetővé teszi a modellt. Erre ugyan még korábban nem igen volt példa, könnyen lehet, hogy inkább az elmaradottabb piacokat céloznák meg vele.

Ha mégis megvásárolható lesz, az árát a jelenlegi piaci helyzetben 200-220 ezer forint környékére várhatjuk.

Ennyi pénzért azonban egy majdnem csúcsmodell nagyon jó választás. Ha tényleg 220 ezer forint környékén kerülne a boltokba, olcsóbb lehetne, mint az idén nagy sikert arató iPhone 11.

Vajon egy 220 ezer forintos Apple csúcsmodell átcsábíthat néhány Androidost a másik oldalra?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×