Az elmúlt néhány napban komoly vádak érték Redeye-t, ő pedig nem szeretne már ezekkel foglalkozni és komolyabban beleállni. Visszavonul inkább az esporttól.

Paul ‘Redeye’ Chaloner neve sokatoknak ismerős lehet. A 48 éves brit kommentátor jelen volt már a Call of Duty 2-ben, de ismeri a Starcraft, a Dota és a CS közösség is. Karaktere, hangja és műsorvezetői képességei sokunknak kellemes perceket okoztak éveken át.

Visszavonul a veterán

Redeye a tegnapi napon jelentette be a visszavonulását. Bár a kommentátor állítja, hogy az őt ért vádak féligazságok keveréke, miután a gyerekét is belekeverték, már nem hajlandó beleállni a vitába.

Redeye beszámolt a mentális állapotáról, mely már az elmúlt időszakban sem volt túl fényes a kijárási korlátozások miatt. Most az elmúlt napokban annyira leromlott, hogy…

… a saját életének a kioltásán is elgondolkodott. Az, hogy elköszön az esporttól, volt az egyetlen megoldás a túlélésre.

 

Június 27-én robbant a bomba, mikor a szintén kommentátor és műsorvezető James Banks megtámadta Redeye-t. Állítása szerint a brit műsorvezető több alkalommal keresztbe tett neki, hogy ne dolgozhasson bizonyos eseményeken vagy szervezeteknél. Szerinte Redeye számtalanszor visszaélt a hatalmával és a kapcsolataival másokkal szemben.

Redeye bár ezt először tagadta, több képernyőfotó is előkerült, ahol mások hasonló tapasztalatokról számolnak be Redeye-jal szemben.

Az utolsó csepp a pohárban Redeye gyermekbántalmazási pere volt. Bár megállapították, hogy nem bűnös a brit kommentátor, a tény napvilágra kerülésével felkerült az i-re a pont.

Paul egy 18 éves esport karriert zár most le. Végezetül mindenkitől bocsánatot kért, akikben valaha bármilyen kárt okozott és mindenkinek hosszú és sikeres karriert kíván.

Köszönünk mindent neki és bízunk a sikeres folytatásban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×