Az elmúlt néhány napban komoly vádak érték Redeye-t, ő pedig nem szeretne már ezekkel foglalkozni és komolyabban beleállni. Visszavonul inkább az esporttól.

Paul ‘Redeye’ Chaloner neve sokatoknak ismerős lehet. A 48 éves brit kommentátor jelen volt már a Call of Duty 2-ben, de ismeri a Starcraft, a Dota és a CS közösség is. Karaktere, hangja és műsorvezetői képességei sokunknak kellemes perceket okoztak éveken át.

Visszavonul a veterán

Redeye a tegnapi napon jelentette be a visszavonulását. Bár a kommentátor állítja, hogy az őt ért vádak féligazságok keveréke, miután a gyerekét is belekeverték, már nem hajlandó beleállni a vitába.

Redeye beszámolt a mentális állapotáról, mely már az elmúlt időszakban sem volt túl fényes a kijárási korlátozások miatt. Most az elmúlt napokban annyira leromlott, hogy…

… a saját életének a kioltásán is elgondolkodott. Az, hogy elköszön az esporttól, volt az egyetlen megoldás a túlélésre.

 

Június 27-én robbant a bomba, mikor a szintén kommentátor és műsorvezető James Banks megtámadta Redeye-t. Állítása szerint a brit műsorvezető több alkalommal keresztbe tett neki, hogy ne dolgozhasson bizonyos eseményeken vagy szervezeteknél. Szerinte Redeye számtalanszor visszaélt a hatalmával és a kapcsolataival másokkal szemben.

Redeye bár ezt először tagadta, több képernyőfotó is előkerült, ahol mások hasonló tapasztalatokról számolnak be Redeye-jal szemben.

Az utolsó csepp a pohárban Redeye gyermekbántalmazási pere volt. Bár megállapították, hogy nem bűnös a brit kommentátor, a tény napvilágra kerülésével felkerült az i-re a pont.

Paul egy 18 éves esport karriert zár most le. Végezetül mindenkitől bocsánatot kért, akikben valaha bármilyen kárt okozott és mindenkinek hosszú és sikeres karriert kíván.

Köszönünk mindent neki és bízunk a sikeres folytatásban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×