Olykor-olykor bekerül valami olyan elem egy játékba, ami kiveri a biztosítékot az illetékes szerveknél. A mai videónkban tíz cenzúrázott játékot fogunk megnézni.

Feltételezzük, hogy a legtöbb játékos helyén tudja kezelni a játékokban felmerülő keményebb témákat. Így például az erőszakos lövöldözést, a szexualizált tartalmakat, vagy komplex problémák megjelenítését. A legtöbb esetben ilyenkor elég egy korhatár, ám vannak országok, ahol ez sem elég. Ilyenkor a fejlesztők korlátozzák magukat, és így születnek meg a cenzúrázott játékok.

Persze olyan eset is előfordult épp a közelmúltban, hogy a fejlesztők véletlenül egy használt óvszerre hasonlító skint raktak be a játékba… Kínos…

Na de ne gondoljátok, hogy csak szigorúan 18+-os, kemény öldöklős, ismeretlen címekről van szó. Olyan játékok is ide tartoznak, mint például a PUBG, a CS:GO, vagy a Valorant, amik mind ráadásul esport játékoknak is minősülnek.

Ne is szaporítsuk a szót, nézzük is a (nem cenzúrázott) listát!

 

Szerintetek túlzás, amikor ilyen dolgokat változtatnak meg egy játékokon? Vagy az túlzás, hogy egyes országok nem engedik ki az ilyet? Írjátok meg kommentben!

Megköszönnénk, ha egy lájkkal is jeleznéd felénk, ha tetszett a videó, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további tartalmainkról sem!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×