Ma reggel végre elindult a Call of Duty Modern Warfare és Warzone szezonközi frissítése, temérdek új tartalommal.

Annak ellenére, hogy a most érkezett frissítés néhány részét a szivárgásokból már lehetett sejteni, az Infinity Ward okozott pár meglepetést. A CoD: Modern Warfare és Warzone frissítés ezúttal külön nevet is kapott: Season Four Reloaded.

A tartalmak átláthatóságának megkönnyítésére egy képet is készítettek, melyben egyben látható minden fontosabb frissítés.

Kép forrása: Infinity Ward

A képen viszont nincs rajta minden, így igyekszünk nektek összefoglalni a lényeget. Az egyik hiányzó dolog például a Starter Pack megjelenése, ami a kezdőknek segít a gyors haladásban. Jött új operátor, új multi map és megjelent a 200 fős Warzone battle royale.

Rytec AMR sniper a Modern Warfare-ben

Kép forrása: Infinity Ward

Miután az említett új sniper fegyverről egy videó is kiszivárgott, lehetett tudni, hogy a frissítéssel bekerül a játékba. A fegyvert játékon belüli kihívás teljesítésével lehet feloldani, vagy a Lost Souls blueprint segítségével a shopban.

Cheshire Park – Új multiplayer map

Kép forrása: Infinity Ward

Cheshire Anglia északnyugati részén található megye, ahol számos park található. Az Infinity Ward most előttük tiszteleg ezzel az mappal. Itt azok élveznek előnyt, akik szeretik a középtávú harcokat. A házak ugyanis lehetőséget biztosítanak messzebbről lőni, de persze a központi növényekkel teli részen közelről is össze lehet csapni.

A Team Defender visszatérése

Már majdnem 10 év telt el azóta, hogy a Team Defender megjelent a Modern Warfare 3-ban. A legendás játékmód legfrissebb változata most megjelent.

A Capture the Flag ezen változatában mindkét csapat csak egy zászlót vihet magával, a cél pedig nem annak eljuttatása egy pontra. Helyette minél többet legyen nálunk a zászló. Pontot szerezni tehát a zászló cipelésével, illetve a zászlóhordozók lelövésével lehet.

Juggernaut Royale és Supply Run Contracts

Kép forrása: Infinity Ward

Ebben a Warzone módban a játékosok kihasználhatják a Juggernaut öltözék erejét. A játékosok megkereshetik azt a droppot, ami tartalmazza a ruhát. Ezt a csapatból egy valaki veheti fel. Minden alkalommal, amikor valaki a Gulagba kerül, a mapon egy új Juggernaut drop jelenik meg.

Ezzel együtt a fejlesztők friss contractal is készültek. A Supply Run Contracts megszerzése után a csapatok a legközelebbi Buy Station-nél kedvezményesen vásárolhatnak. Ezt csak egy bizonyos időn belül lehet megtenni, szóval van benne kockázat.

200 fős Warzone és Roze

Ne feledjétek, hogy a frissítéssel új operátor is megszerezhető: Roze. Ezen kívül, ahogy arról már beszámoltunk, elérhető lett a 200 Warzone, sőt változott a Gulag fegyvertára is.

Te mikor tolod ma a Warzone-t?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×