A koncepció, ami végül nem robbantott akkorát, mint amekkorát robbanthatott volna.

Sokáig kritizálták a PUBG-t azzal, hogy semmi értelme az egész játéknak, hiszen sem szintek, sem pedig ELO rendszer nem volt a játékban egy jó ideig. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a Weapon Mastery pedig már szinte az életünk részévé vált, bár jelenlegi verziójában nem túl életvidám a kezelőfelület. De nem mindig volt ez így, ugyanis PlayerIGN bemutatta a Weapon Mastery eleső koncepcióját, ami elég futurisztikusra sikeredett:

 

Valahol a Call of Duty és a Cyberpunk 2077 között félúton találjuk a Weapon Mastery korai koncepció dizájnját, ami annak idején jóval több effektet tartalmazott. A kromatikus aberrációt már-már kicsit túlzásba is vitték, de ennek ellenére a menük elrendezése és az átívelő animációk mind-mind remekül néznek ki. Noha azt is meg kell említenünk, hogy a játékban szereplő verzió már jóval letisztultabb.

 

Az effektek nagy részét pedig valószínűleg a PUBG egyszerű menürendszere miatt nem tudták megvalósítani, így végül be kellett érnünk a jelenlegi verzióval.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×