Hónapok óta tudjuk, hogy az Infinity Ward dolgozik a 200 fős lobby lehetőségén. Úgy néz ki, elkészült a cucc, hiszen mától elérhető a Warzone-ban.

Folytatódik a Season 4 kibontakozása a Warzone-ban, ma újabb nagy tartalmi frissítésre ébredtünk. A legújabb update alaposan felkavarja majd a multit és a BR módot is. Nerfeli a népszerű MP5-öt és Grau-t, miközben behozott egy rég várt nagy újdonságot.

200 fős Battle Royale valakinek?

Már hónapok óta beszél róla az Infinity Ward, hogy készül a dupla nagy Battle Royale mód, sőt már hetekkel ez előtt is teszt alatt volt. Egy ekkora volumenű projekthez persze idő kell, a fejlesztők pedig nem is siettek el semmit.

Mostanra azonban úgy néz ki, minden a helyére került, hiszen ma éjszaka elérhető vált a 200 fős Warzone lobby.

 

A frissítés platformtól 22-36 giga között lesz. A konzolosoknak majd további 3.5 GB letöltés kell a multi miatt.

Akinek csak a Warzone van meg, 30GB-tal kell számolnia, jó hír viszont, hogy a frissítés után összességében kevesebb helyet foglal majd a játék.

Változott a Gulag is

Már korábban hír volt, hogy a fejlesztők bővíteni szeretnék a Gulag fegyverkínálatát is. Ez is a mai frissítéssel élesedett, mostantól ugyanis pisztolyok, shotgunok, SMG-k és csipák is szembe jöhetnek az 1v1 arénában. Ha ez nem elég izgalom, eláruljuk, fegyver nélküli kör is lesz. Ekkora csak az ökölharc és egy dobókés jöhet majd szóba.

A teljes patch notes ide kattintva olvasható. Nektek tetszenek a változtatások?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×