Legutóbb 2016-ban volt ilyen gyenge az Astralis, továbbra is mélyrepülésben a dán szupercsapat.

2020-ban végre áttört az évek óta fennálló gát a Na’Vi előtt, a CS:GO csapat megszerezte a világelsőséget. Összesen azonban csak 10 hetet tölthettek az élen, júniusban egészen a 6. helyig estek vissza.

Most azonban jött az újabb feltámadás, és egy hét alatt 3 helyet javítva ismét az élre ugrott a Na’Vi.

Az élmezőnyt elnézve egyből feltűnik a korábbi világelső, Astralis gyengélkedése is. Már a 9. helyig zuhantak, ilyenre 2016 óta nem volt példa a dán csapatnál. Dupreeh, magisk, device és JUGi mellett ráadásul jelenleg még állandó ötödik sincs a csapatnál.

Magyar érdekeltségű csapatok közül a Budapest Five áll a legjobb helyen, a nemrég fleavet leigazoló ötös a 74. jelenleg.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×