Új videóval jelentkezett a PUBG Corp.

A PUBG Corp. ledobta az atomot június végére. Nyár van, vége a járványnak és mindenki tervez valamit épp, miközben a PUBG stúdiójában eszeveszett pörgések közepette veszik fel az új animációkat. A PUBG-ban lévő animációkat ugyanis helyben veszik fel, Koreában, de a szemfülesebb olvasók már biztosan hallottak erről, elvégre nem az első videót kapjuk az animációk készüléséről.

 

Sebaj, úgy tűnik, hogy a PUBG közösségnek bejön, hogy nem mindig olyan fagyos a hangulat. Persze egyesek negatívan fogadták, mondva, hogy ezt az időt inkább programozással töltötték volna. Nos, ez a PUBG Corp.-ot nem tántorította vissza, így ledobták az új animációk felvételéről készült videókat. Így ismét bepillantást nyerhettünk a kulisszák mögé.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×