Új játék debütált a Steamen, amit nem lehet nem szeretni.

Miután az utóbbi években ismét felpörgött a Pablo Escobar iránti érdeklődés, a film és sorozatgyártók után a játékipar is alaposan rákapott a témára. A Narcos és az Escobar után most egy egyedi játék mutatkozott be, a Cartel Tycoon szerepében. Itt ismét visszatérhetünk a ’80-as évek Dél-Amerikájába, ahol is a fő célunk a droghálózatunk terjesztése.

A kokainbirodalmak persze nem maguktól épülnek,

így mindent meg kell tennünk majd annak érdekében, hogy mi legyünk a legjövedelmezőbb kartell a környéken. Ehhez pedig néha a kezünket is be kell mocskolni.

 

A játékot a tinyBuild csapata készíti, akik már nem az első Tycoon játékukat teszik le az asztalra. Indie csapathoz híven nem egy AAA kategóriás játékkal van dolgunk, ám így első ránézésre simán hozza a Tropico szintjét. Ráadásul már most kipróbálható a játék demója. A rossz hír, hogy a megjelenés még azért odébb van, 2020 vége felé próbálhatjuk majd ki a végleges verziót.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×