A leakerek ezúttal is résen voltak, s előkaparták a forrásfájlok közül az elmúlt hónapok talán legnagyobb hírét. Amerika kapitány a Fortnite-ba költözhet.

Az előző szezon Battle Pass tartalmai között a Fortnite történetében először bukkant fel kollaborációs elem. A Marvellel kötött együttműködésből Deadpool virágzott ki, akit a Battle Pass tulajdonosok egytől egyig feloldhattak maguknak. A hatalmas magasságokba emelt lécet viszont meg kellett ugrania az aktuális szezonban is a kiadónak, ezúttal a DC irányába fordultak.

Aquaman, a mozifilmes Justice League egyik oszlopos tagja lett ezúttal a „rejtett” skin, akit a szezon előrehaladtával adhatunk hozzá a gyűjteményünkhöz. Ezzel tehát két szezonon belül mindkét képregénykiadó-óriás rajongótáborát szolgálta ki az Epic Games.

Mivel Deadpool mellé egyéb Marvel tartalmak is érkeztek a Season 2 során, a napokban arról elmélkedtünk egy cikk keretein belül, hogy Aquaman mellé milyen speciális skinekre és kiegészítőkre számíthatunk. Úgy gondolom, hogy ez egy teljességgel érthető megközelítése volt a helyzetnek, végül a forrásfájlok más irányba tereltek minket.

 

Az adatbányászok információi szerint július 4-én (Az USA-ban nemzeti ünnep) ismét Marvel tartalmak érkeznek a játékba. Egészen pontosan Captain America, vagyis Amerika kapitány lesz elérhető a Fortnite-on belül. Jelenleg egy Back Blingként és Pickaxe-ként használható pajzsot találtak a forrásfájlok között. Biztosan mindenki ismeri a karaktert és jellegzetes „fegyverét”, ha más nem a mozifilmekből.

Összességében meglepő lenne, ha csupán a hibrid funkcióval ellátott pajzsot kapjuk meg a fejlesztőktől, így nagy valószínűséggel egy Captain America Outfit is érkezni fog napokon belül. Az már viszont jó kérdés, hogy melyik.

 

Steve Rodgers a filmekben átadta a stafétabotot Sam Wilsonnak, így már új Amerika kapitány védelmezi az országot. Nagy valószínűséggel az eredeti karakter érkezik majd meg, ha megérkezik, de valljuk be, igazán jó húzás lenne a kiadó részéről, ha Falcon is elérhetővé válna.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×