A PUBG Corp. végre leszámolt a radarhackkel.

Az elmúlt években több alkalommal foglalkoztam már a radarhackkel. Mint pár éve kiderült, sajnos roppant egyszerű volt idáig ezen csalások használata, a lebukási esély pedig egyenlő volt a nullával, ugyanis a fejlesztők nem kapcsolták be a csomagok titkosítását. Ennek megfelelően egy külső eszköz segítségével boldog-boldogtalan csalhatott. Viszont ennek most vége, ugyanis a 7.3-as frissítéssel titokban behozták a csomagok titkosítását (packet encryption), aminek hála PC-n és konzolon is búcsút inthetünk a radarhackereknek.

Így kicsit könnyebb a játék, ugye?

Az információkat ezúttal nem a PUBG Corp, hanem egy rajongói twitter oldal szállította, a patch notes-ból ugyanis valamiért kimaradt ezen újítás. Időközben a PUBG Corp. stúdióigazgatója is megerősítette, hogy valóban aktiválták a csomagok titkosítását. Aminek nem tudunk nem örülni, ugyanakkor többen is megjegyezték, hogy nem értik, miért kellett erre 3 évet várni, mikor egy viszonylag egyszerű funkció bekapcsolásáról beszélünk.

Nos, ebben valóban van valami, de ahogy a mondás is tartja: jobb későn, mint soha. Reméljük ezzel együtt potenciálisan csökken a radarhackerek száma.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×