A PUBG Corp. végre leszámolt a radarhackkel.

Az elmúlt években több alkalommal foglalkoztam már a radarhackkel. Mint pár éve kiderült, sajnos roppant egyszerű volt idáig ezen csalások használata, a lebukási esély pedig egyenlő volt a nullával, ugyanis a fejlesztők nem kapcsolták be a csomagok titkosítását. Ennek megfelelően egy külső eszköz segítségével boldog-boldogtalan csalhatott. Viszont ennek most vége, ugyanis a 7.3-as frissítéssel titokban behozták a csomagok titkosítását (packet encryption), aminek hála PC-n és konzolon is búcsút inthetünk a radarhackereknek.

Így kicsit könnyebb a játék, ugye?

Az információkat ezúttal nem a PUBG Corp, hanem egy rajongói twitter oldal szállította, a patch notes-ból ugyanis valamiért kimaradt ezen újítás. Időközben a PUBG Corp. stúdióigazgatója is megerősítette, hogy valóban aktiválták a csomagok titkosítását. Aminek nem tudunk nem örülni, ugyanakkor többen is megjegyezték, hogy nem értik, miért kellett erre 3 évet várni, mikor egy viszonylag egyszerű funkció bekapcsolásáról beszélünk.

https://twitter.com/svperfecta/status/1276173072282894344

Nos, ebben valóban van valami, de ahogy a mondás is tartja: jobb későn, mint soha. Reméljük ezzel együtt potenciálisan csökken a radarhackerek száma.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×