Alig néhány napja írtunk nektek róla, hogy a sokáig Fourex néven futó pálya testet kezd ölteni, a neve pedig Livik lesz. Most dátumot is adott a fejlesztő.

Már régóta tudunk róla, hogy készül egy rendkívül izgalmas és látványos pálya a PUBG Mobile-hoz. A sokáig Fourex álnéven futó projekt a napokban testet öltött, egyre több infót tudunk róla.

Kicsivel több, mint egy hét múlva érkezik a PUBG Mobile 0.19.0-ás frissítése, mely magával hozza majd az új pályát, Livik-et az élő szerverekre. Ezt az infót maga a Tencent erősítette meg egy hivatalos tweetben.

 

A frissítés sok izgalmas tartalmat hoz majd magával. A jelenleg futó Toy Playground névre hallgató szezon július 12-én ér véget, ezzel pedig kezdetét is veszi a Season 14.

Az új tartalmak között szerepel egy 5v5-ös játékmód, az Armory Arena mely rögtön egy új pályát is behoz, ez lesz a Library.

Livik a frissítés élesedésével, július 8-tól lesz játszható.

A legfőbb tartalmi frissítés mégis az új pálya, Livik lesz. A rendkívül kicsi csatatéren mindössze 40 játékos harcol majd egymás ellen. Livik nagyon izgalmas és látványos, a pályán vízesést, havas hegyeket, virágos pusztákat és még sok mást felfedezhetünk majd.

Ti várjátok már, hogy lássátok Livik-et élőben?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×