Alig néhány napja írtunk nektek róla, hogy a sokáig Fourex néven futó pálya testet kezd ölteni, a neve pedig Livik lesz. Most dátumot is adott a fejlesztő.

Már régóta tudunk róla, hogy készül egy rendkívül izgalmas és látványos pálya a PUBG Mobile-hoz. A sokáig Fourex álnéven futó projekt a napokban testet öltött, egyre több infót tudunk róla.

Kicsivel több, mint egy hét múlva érkezik a PUBG Mobile 0.19.0-ás frissítése, mely magával hozza majd az új pályát, Livik-et az élő szerverekre. Ezt az infót maga a Tencent erősítette meg egy hivatalos tweetben.

 

A frissítés sok izgalmas tartalmat hoz majd magával. A jelenleg futó Toy Playground névre hallgató szezon július 12-én ér véget, ezzel pedig kezdetét is veszi a Season 14.

Az új tartalmak között szerepel egy 5v5-ös játékmód, az Armory Arena mely rögtön egy új pályát is behoz, ez lesz a Library.

Livik a frissítés élesedésével, július 8-tól lesz játszható.

A legfőbb tartalmi frissítés mégis az új pálya, Livik lesz. A rendkívül kicsi csatatéren mindössze 40 játékos harcol majd egymás ellen. Livik nagyon izgalmas és látványos, a pályán vízesést, havas hegyeket, virágos pusztákat és még sok mást felfedezhetünk majd.

Ti várjátok már, hogy lássátok Livik-et élőben?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×