Tegnap egy teljesen új rendszert indított béta verzióban a Valve a CS:GO csalók visszaszorítására. Elvileg javították a hibát, amit okozott.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Valve nemrég új fegyvert jelentett be a csalók ellen. A béta verzióban lévő Anti-Cheat rendszerrel azonban egy nagy probléma is érkezett: egyesek számára jelentősen csökkentette a játékon belüli FPS számot.

Ha minden igaz, az új védelmi rendszer sokkal alaposabban és széleskörűbben vizsgálja játék közben futó programokat. A védelem azonban még tényleg nagyon béta állapotban került a kezünkbe, ugyanis használata után szinte minden játékos FPS droppokra panaszkodott.

Annak ellenére, hogy a teszt nem indult valami jól, a Valve folyamatosan dolgozik annak fejlesztésén. Nemrég egy rövid Twitter posztban jelentették be, hogy elvileg javították az FPS-drop hibát.

„Az 1.37.6.0-rc1 bétaverzió teljesítménnyel kapcsolatos problémáinak megoldása érdekében eszközöltünk néhány változtatást. A változás már éles azoknál, akik használják a bétaverziót” – írja a Valve.

Reméljük, hogy az új Anti-Cheat rendszer tesztje során minden simán megy majd, és hatékonyabban léphet fel a Valve a csalók ellen.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×