Tegnap egy teljesen új rendszert indított béta verzióban a Valve a CS:GO csalók visszaszorítására. Elvileg javították a hibát, amit okozott.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Valve nemrég új fegyvert jelentett be a csalók ellen. A béta verzióban lévő Anti-Cheat rendszerrel azonban egy nagy probléma is érkezett: egyesek számára jelentősen csökkentette a játékon belüli FPS számot.

Ha minden igaz, az új védelmi rendszer sokkal alaposabban és széleskörűbben vizsgálja játék közben futó programokat. A védelem azonban még tényleg nagyon béta állapotban került a kezünkbe, ugyanis használata után szinte minden játékos FPS droppokra panaszkodott.

Annak ellenére, hogy a teszt nem indult valami jól, a Valve folyamatosan dolgozik annak fejlesztésén. Nemrég egy rövid Twitter posztban jelentették be, hogy elvileg javították az FPS-drop hibát.

“Az 1.37.6.0-rc1 bétaverzió teljesítménnyel kapcsolatos problémáinak megoldása érdekében eszközöltünk néhány változtatást. A változás már éles azoknál, akik használják a bétaverziót” – írja a Valve.

Reméljük, hogy az új Anti-Cheat rendszer tesztje során minden simán megy majd, és hatékonyabban léphet fel a Valve a csalók ellen.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×