A Square Enix bejelentette, hogy a közkedvelt akció-RPG várva várt felfrissített verziója, a FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition egy ingyenes Lite demó verzióban is elérhető lesz.

A FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite keretében a kalandorok belevághatnak a játék első három pályába egyedül, vagy az interneten keresztül akár másokkal együtt a cross-play támogatásnak köszönhetően. Emellett a teljes verzióval rendelkezők többjátékos meneteket hostolhatnak a FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite játékosok számára, hogy egy teljes négy fős csapattal verekedjék át magukat a 13 pályáján a játék csupán egyetlen példányával.

A FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite mentése átvihető a teljes játékba, így a játékosok onnan folytathatják kalandjukat, ahol abbahagyták.

 

Bemutatkozott továbbá a FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition újdonságai is, amik még emlékezetesebbé teszik majd kalandjaidat. Az új ’Mimic’ funkció mellett, amivel a játékosok magukra ölthetik az útjuk során megismert karakterek külsejét, az alábbi lehetőségek várnak még rájuk:

 

  • Gyors csevegés: Az új taktikus parancsokkal egyszerű szöveges instrukciókat adhatnak csapattársaiknak az internetes játék során.
  • Varázsidőzítő: Az új Timer mechanika segít a játékosoknak szinkronizálni és egyesíteni varázslataikat, hogy teljesen erejükkel csapjanak le ellenfeleikre.
  • UI javítások: A megnövelt alapanyag tárhellyel kalandjaid jóval gondtalanabbak lesznek, az új minitérképpel pedig jobb taktikai rálátásod lehet környezetedre.
  • További nehézségi fokozatok: A fő szcenárió teljesítését követően a bátor kalandorok számára még nehezebb pályák várnak elérhetővé, mint a Mine of Cathuriges, mely számos új kihívást és pusztító ellenfelet tartogat. Ezek a kihívást jelentő plusz pályák kizárólag a FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition teljes változatában érhetők el.
  • Frissített zenék: Több, mint 50 kifejezetten a játékhoz újrakomponált zene az eredeti játék zeneszerzője, Kumi Tanioka közreműködésével, köztük a közkedvelt Sound of the Wind és Starry Moonlit Night számok újravett változataival.

A FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition 2020. augusztus 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, valamint iOS és Android készülékekre.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×