A legfrissebb szivárgások szerint a Ubisoft saját multiplayer battle royale játékon dolgozik. Hamarosan be is jelenthetik.

Úgy tűnik, hogy az Ubisoft vadonatúj AAA-s FPS shootert tervez bejelenteni – állítja Twitter oldalán Rod ‘Slasher’ Breslau újságíró. Könnyen lehet, hogy a kiadó maga is szeretne egy szeletet a battle royale őrületből, így ha minden igaz, saját címet készítenek a műfajon belül.

A szivárgás szerint hamarosan bejelenthetik a Ubisoft battle royale játékát, a Hyper Scape-t.

 

Ma a Ubisoft egy új, Prisma Dimensions kódnéven futó játékot fog bemutatni. Ez egy új, AAA-s multiplayer FPS Battle Royale játék. A címe Hyper Scape” – írta Slasher.

A játék elvileg egy futurista, virtuális világban játszódik, ami elvileg július 12-én jelenik meg PC-re. A konzolverziók az év végére várhatók. A játékban elérhető lesz a cross-play funkció, tehát mindenki játszhat mindenkivel. A zárt béta elvileg jövő héten indul. A játék a hírek szerint free-to-play, vagyis ingyenesen játszható.

A Ubisoft ugyanakkor még semmilyen módon nem jelentette be a játékot, bár most futótűzként terjed a hír. Persze vannak olyanok is, akik szerint a szivárgás full kamu és megalapozatlan.

Te mit gondolsz? Valóban készül a Ubisoft egy BR játékkal, vagy nem? Örülnél egy új battle royale címnek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×