A legfrissebb szivárgások szerint a Ubisoft saját multiplayer battle royale játékon dolgozik. Hamarosan be is jelenthetik.

Úgy tűnik, hogy az Ubisoft vadonatúj AAA-s FPS shootert tervez bejelenteni – állítja Twitter oldalán Rod ‘Slasher’ Breslau újságíró. Könnyen lehet, hogy a kiadó maga is szeretne egy szeletet a battle royale őrületből, így ha minden igaz, saját címet készítenek a műfajon belül.

A szivárgás szerint hamarosan bejelenthetik a Ubisoft battle royale játékát, a Hyper Scape-t.

 

Ma a Ubisoft egy új, Prisma Dimensions kódnéven futó játékot fog bemutatni. Ez egy új, AAA-s multiplayer FPS Battle Royale játék. A címe Hyper Scape” – írta Slasher.

A játék elvileg egy futurista, virtuális világban játszódik, ami elvileg július 12-én jelenik meg PC-re. A konzolverziók az év végére várhatók. A játékban elérhető lesz a cross-play funkció, tehát mindenki játszhat mindenkivel. A zárt béta elvileg jövő héten indul. A játék a hírek szerint free-to-play, vagyis ingyenesen játszható.

A Ubisoft ugyanakkor még semmilyen módon nem jelentette be a játékot, bár most futótűzként terjed a hír. Persze vannak olyanok is, akik szerint a szivárgás full kamu és megalapozatlan.

Te mit gondolsz? Valóban készül a Ubisoft egy BR játékkal, vagy nem? Örülnél egy új battle royale címnek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×