Úgy tűnik, hogy az Apex Legends Supply Ship hajói továbbra is egy rakás hibát okoznak. Most a syringe össze-vissza röpdös.

Nem is olyan rég írtunk róla, hogy főleg az utóbbi időben milyen sok hiba tapasztalható az Apex Legends Supply Ship-jein. Láttunk már olyat, hogy valaki beszorul a textúrába, mások revive közben haltak meg tőle, sőt olyan is előfordult, hogy kill után nem lehetett kilootolni az áldozatot.

Miután bejelentették Kings Canyon visszatérését az 5. évadban, sok játékos örült a hírnek. Az átalakítások következtében azonban rengeteg hiba is megjelent, főleg a hajókat illetően.

Nemrég egy hasonló hiba ütötte fel a fejét, ami lehetetlenné tette a heal átadását a csapattársaknak.  YaBoyCae videóján jól látszik, hogy miután lerakja a földre a syringet, az egyszerűen elkezd furcsán röpködni, mintha elvarázsolták volna. Olyan látványt nyújt, mintha syringe hó hullana. Természetesen az eszközt ezek után nem is lehet használni.

Supply ship trolling with my syringes from r/apexlegends

Mindennek tudatában abszolút kijelenthető: ne bízhatunk a Supply Shipekben. A fenti hiba csupán egy a sok közül, és nyilvánvalóan nem is a legrosszabb. A cikk írásának pillanatában a Respawn még nem reagált a dologra, de reméljük, hogy minél előbb érkezik majd a javítás. Addig pedig tényleg érdemes elkerülni a Supply Shipeket.

Te találkoztál már az említett hibával?

 

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×