Minden The Last of Us rajongó álma egyetlen dobozban.

2020. június 19-én megérkezett a The Last of Us második része, aminek köszönhetően ismét fellángolt a gamer közösség. A Naughty Dog már az első résszel is klasszikust alkotott, így nem csoda, hogy mindenki kíváncsi volt a folytatásra.

Nem akarunk spoilerezni, így csak annyit mondnunk, hogy rendkívül erősre sikeredett a folytatás is (a kritikánkat erre találjátok). A TheVR pedig szokás szerint azonnal nekiugrott a játéknak, amit hamar ki is pörgettek. Több ezren követték végig a Twitch-en Pistiék streamjét, de a YouTube-on is nagy népszerűségnek örvendett a videó, valószínűleg épp ezért kaptak egy rendkívüli pakkot, egyenesen a Sony műhelyéből.

 

A csomag egyedi, The Last of Us relikviákat rejtett, a különlegessége pedig, hogy mindössze 200 darab készült belőle és ebből egy már biztosan magyar kezekben van. Többek között kitűzők, art book, fém kiegészítő, felvarró, egyedi PS4 kontroller, headset, hátizsák, sőt még pár pengető is lapult a kollekcióban.

Az biztos, hogy egy hasonló pakkot minden The Last of Us rajongó megirigyelne.

Update:

Aki közelebbről is megnézné az újdonságokat:

 

Ti mit szólnátok egy hasonló csomaghoz?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×