Újabb reménysugár az AMD háza tájáról.

Egyelőre csupán találgatni tudunk, ugyanis az AMD továbbra sem volt hajlandó újabb részleteket megosztani a “Nagy Naviként” elhíresült felsőkategóriás kártyáiról. Mindössze annyit tudunk, hogy még idén érkeznek, ha minden a terv szerint halad. A “Navi 21“, vagy más néven a Sienna Cichlid már több alkalommal feltűnt, helyenként elképesztő teljesítménnyel. A napokban viszont kidobták az új macOS-t, amiben érdekes kódokat találtak.

Konkrétan a “Navi 31” kódnév tűnt fel a sorok között. Ez azért érdekes, mert az új operációs rendszereket általában előre felkészítik az új videókártyák drivereivel, hogy a megjelenéskor ne legyen semmiféle kompatibilitási probléma. Ezzel együtt a “Navi 12“, “Navi 22” is feltűnt a sorok között, szóval valószínűleg nem egy egyszerű elírásról van szó, hanem az AMD eléggé készül az új generációval a jelek szerint.

A kérdés csupán az, hogy milyen teljesítményt tudnak majd felmutatni az Nvidiához képest, ugyanis a zöldek is készülnek már az új szériával. Kíváncsian várjuk az év végét.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×