Újabb reménysugár az AMD háza tájáról.

Egyelőre csupán találgatni tudunk, ugyanis az AMD továbbra sem volt hajlandó újabb részleteket megosztani a „Nagy Naviként” elhíresült felsőkategóriás kártyáiról. Mindössze annyit tudunk, hogy még idén érkeznek, ha minden a terv szerint halad. A „Navi 21„, vagy más néven a Sienna Cichlid már több alkalommal feltűnt, helyenként elképesztő teljesítménnyel. A napokban viszont kidobták az új macOS-t, amiben érdekes kódokat találtak.

Konkrétan a „Navi 31” kódnév tűnt fel a sorok között. Ez azért érdekes, mert az új operációs rendszereket általában előre felkészítik az új videókártyák drivereivel, hogy a megjelenéskor ne legyen semmiféle kompatibilitási probléma. Ezzel együtt a „Navi 12„, „Navi 22” is feltűnt a sorok között, szóval valószínűleg nem egy egyszerű elírásról van szó, hanem az AMD eléggé készül az új generációval a jelek szerint.

A kérdés csupán az, hogy milyen teljesítményt tudnak majd felmutatni az Nvidiához képest, ugyanis a zöldek is készülnek már az új szériával. Kíváncsian várjuk az év végét.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×