A FaZe Clan szavazása után igen népszerű lett a Nuke kifejezés a Twitteren. A Call of Duty egyik eszközéről van szó, amivel azonnal győzni lehet.

Nemrégiben a FaZe Clan a Twitteren indított egy érdekes szavazást, ami után kiderült, hogy a játékosok milyen győzelemnek örülnek a legtöbben. A közvélemény-kutatás során arról kérdezték a játékosokat, hogy a képeken látható győzelmi felirat közül melyik okozza a  legjobb élményt számukra. Nyilvánvalóan arról van szó, hogy ki milyen játékban szeret/tud leginkább győzni.

A legtöbb kommentből úgy tűnik, hogy a Nuke képesség a Call of Duty-ban mindenki számára sokat jelent.

A Tactical Nuke a Modern Warfare 2-ben jelent meg először. Lényege, hogy azon játékosok, akik elérték a 25 kill-streak-et, benyomhatták a Nuke-ot, amivel automatikusan megnyerték a játékot. A Nuke a Mondern Warfare-ben is megjelent, ám itt már 30 kill-streak kell hozzá. Azok, akik így vezetik győzelemre a csapatukat, általában nagy megbecsülésben részesülnek.

Az évek alatt így fejlődött a Tactical Nuke

 

Természetesen a játékosok körében a Fortnite, a Valorant vagy a Warzone győzelem is óriási élmény, de úgy tűnik, hogy

a legtöbben a Tactical Nuke győzelemnek örülnek a legjobban.

Ennek oka, hogy a Nuke győzelmet lehet a legnehezebben elérni, így az okozza a legjobb élményt, amennyiben mégis sikerül. Vannak olyan játékosok, akik még sosem használhatták.

Neked milyen játékban okoz óriási élményt a győzelem? Fortnite, Warzone, CS:GO, Valorant, vagy valami más?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×