A FaZe Clan szavazása után igen népszerű lett a Nuke kifejezés a Twitteren. A Call of Duty egyik eszközéről van szó, amivel azonnal győzni lehet.

Nemrégiben a FaZe Clan a Twitteren indított egy érdekes szavazást, ami után kiderült, hogy a játékosok milyen győzelemnek örülnek a legtöbben. A közvélemény-kutatás során arról kérdezték a játékosokat, hogy a képeken látható győzelmi felirat közül melyik okozza a  legjobb élményt számukra. Nyilvánvalóan arról van szó, hogy ki milyen játékban szeret/tud leginkább győzni.

A legtöbb kommentből úgy tűnik, hogy a Nuke képesség a Call of Duty-ban mindenki számára sokat jelent.

A Tactical Nuke a Modern Warfare 2-ben jelent meg először. Lényege, hogy azon játékosok, akik elérték a 25 kill-streak-et, benyomhatták a Nuke-ot, amivel automatikusan megnyerték a játékot. A Nuke a Mondern Warfare-ben is megjelent, ám itt már 30 kill-streak kell hozzá. Azok, akik így vezetik győzelemre a csapatukat, általában nagy megbecsülésben részesülnek.

Az évek alatt így fejlődött a Tactical Nuke

 

Természetesen a játékosok körében a Fortnite, a Valorant vagy a Warzone győzelem is óriási élmény, de úgy tűnik, hogy

a legtöbben a Tactical Nuke győzelemnek örülnek a legjobban.

Ennek oka, hogy a Nuke győzelmet lehet a legnehezebben elérni, így az okozza a legjobb élményt, amennyiben mégis sikerül. Vannak olyan játékosok, akik még sosem használhatták.

Neked milyen játékban okoz óriási élményt a győzelem? Fortnite, Warzone, CS:GO, Valorant, vagy valami más?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×