Nemrég egy teljesen új hop-upot fedeztek fel az adatbányászok, melyet sokan egy érkező LTM-hez, mások Rampart közeledéséhez kötnek.

Az Apex Legends adatbányászai nemrég felfedezték, hogy a következő frissítésben egy új hop-up, az úgynevezett Graffiti mod jelenik majd meg a játékban. Hogy a friss kiegészítő megjelenése mit is jelent, arra az elmúlt időszakban több teória is született.

Bár a hop-up önmagában is óriási előnyt nyújt majd az LMG-k számára, többen arra gondoltak, hogy ez valami nagyobb dolog előjele. A jól ismert adatbányász, shrugtal szerint a fájlok közt talált kiegészítő 15 tölténnyel növeli a tárkapacitást, megnöveli az újratöltési időt, sőt: a töltényeket színessé varázsolja.

Sokan rögtön arra gondoltak, hogy a színes töltények valamilyen érkező Paintball eseményhez köthetők, vagyis egy új ideiglenes játékmód részét képezik. A hop-up logója azonban egy R betű, ami mások szerint azt jelenti, hogy a következő érkező karakter, Rampart képességére utal.

Kép forrása: Reddit

Természetesen ez betudható annak is, hogy az utóbbi időben egyre több szivárgás érkezik azzal kapcsolatban, hogy ki lesz a 6. évad új karaktere. A Respawn korai táblázata szerint Rampart van soron, de hogy a hamarosan megjelenő Graffiti hop-up valóban rá utal-e, az megkérdőjelezhető.

Mint ahogy az is, hogy Rampart valóban Kings Canyon felé tart. Egyelőre tehát nem tudni semmi biztosat. Akár egy új LTM jön, akár Rampart, mindenképpen izgalmasnak ígérkezik az Apex Legends következő időszaka.

Egy adatbányász egyébként azt is észrevette, hogy a játékfájlok között a korábban Valk névre keresztelt karaktert átnevezték Novára.

Szerinted mire utal a Graffiti Mod?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×