Nem minden a grafika, de a CD Projekt RED nem bízza a véletlenre.

A Cyberpunk 2077 minden bizonnyal az év legjobban várt játéka, amit sajnos már másodszor halasztottak el. Eredetileg áprilisban kaptuk volna meg, amit először szeptemberre, majd novemberre halasztottak. Persze a jó munkához idő kell, a CD Projekt RED-ben pedig idáig nem kellett csalódnunk.

Most, hogy a fejlesztők ledobták a végleges trailert, végre összehasonlíthatjuk a 2018-ban megjelent előzetessel. Így könnyen kiderül, hogy mennyit is változott a fejlesztési ciklus alatt a játék, hiszen ha minden igaz, akkor a legfrissebb trailerben már a Cyberpunk 2077 végleges változatát láthatjuk.

 

Az összehasonlítást Cycu1 mutatta be, aki pontról-pontra elemezte a két trailer közti különbséget, ami egyes helyeken egész elképesztő volt. Leginkább a fényekben és a tárgyak részletességén látszik leginkább a változás. A fények dinamikája valami elképesztő módon fejlődött, mindemellett a modellek is jóval realisztikusabbnak tűnnek. Ezen túl az effekteknél is látszik a fejlődés, bár az már korábban is rendben volt, szóval csupán minimális változtatásokról beszélhetünk. Persze nem minden tekintetben történt előrelépés, erre remek példa a 2:20 körül megjelenő nő látványa, ami a korábbi verzióban véleményem szerint jobban nézett ki.

Ti elégedettek vagytok a változtatással? 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×