A Sony az elmúlt évtized munkáját és játékosaik lojalitását megköszönve, különleges akciókkal rukkolt elő a szolgáltatás születésnapja alkalmából.

Az emlékezetes utazás közelebb hozta egymáshoz a játékosokat, hozzáférést biztosított izgalmas tartalmakhoz és exkluzív kedvezményekhez a PS Plus előfizetői számára. Ebben a hónapban a Sony egy plusz játékkal kedveskedik az előfizetőknek, a három cím július 7-től augusztus 3-ig lesz elérhető.

NBA 2K20

 

Az NBA 2K20 már sokkal több, mint egy kosárlabda-szimulátor: magával ragadó, nyílt világában, a Neighborhood-ban egy olyan platformot kínál a játékosok és a bajnokok számára, ahol virtuálisan találkozhatnak* és együtt formálhatják a kosárlabdakultúra jövőjének trendjeit. Fejleszd magad és lépj a következő szintre: a játék fejlett mozgásmotorral, egyedi stílusjegyekkel és további funkciókkal várja a rajongókat.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

 

A Rise of the Tomb Raider-ben Lara felfedez egy ősi rejtélyt és emiatt a Trinity néven ismert, könyörtelen szervezet célkeresztjébe kerül. Ahogy a Trinity-vel versenyezve próbálja megtalálni a nagy hatalmú, hőn vágyott műtárgyat, az ösvény a Kitezh elveszett városáról szóló mítoszhoz vezeti. Lara úgy indul el a szibériai expedícióra, hogy tudja: még a Trinity előtt kell elérnie az Elveszett Várost, és felfednie annak rejtett titkait.

Erica

 

Ez az egész estés filmszerű élmény ötvözi a nagy költségvetésű hollywoodi produkciókat és a magával ragadó, lebilincselő játékmenetet. Légy te Erica, egy fiatal, bátor lány, akit egy szörnyű bűntény rémképei gyötörnek. Azok a traumatikus események, amelyek gyermekként kísértették, újra napfényre kerülnek, ahogy újabb nyomokra bukkan. Neked kell kiderítened a lesújtó tragédia mögött rejlő sokkoló igazságot. Minden döntésed befolyásolja a játék menetét és több végkifejlet is vár rád a szerteágazó érzelmi szálakkal játszó történet fináléjában.

Ezen felül a Sony Interactive Entertainment egy ingyenes PS4 témát ad ki a hét folyamán, így ünnepelve a PS Plus 10 éves születésnapját. Légy résen, mert a téma csak limitált ideig lesz elérhető a PS Store-ban! Azok számára, akik még nem próbálták ki a PS Plus online multiplayer előnyeit, a Sony egy ingyenes online multiplayer hétvégét is rendez magyar idő szerint július 4. 12:01-től július 5. 11:59-ig. (Az online multiplayer játékok külön vásárolhatók meg. Használatához internetkapcsolatra és PlayStation Network fiókra van szükség.)

A PS Plus rengeteget fejlődött az évek során – a legelső PS Plus játék, a WipeOutHD óta az elmúlt tíz évben több, mint ezer játék került be a PS Plus kínálatába. A Sony egy rövid összefoglalót készített a PS Plus elmúlt tíz évéről, egyúttal köszöni a folyamatos támogatást, és izgatottan várja a közös ünneplést!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×