A Sony az elmúlt évtized munkáját és játékosaik lojalitását megköszönve, különleges akciókkal rukkolt elő a szolgáltatás születésnapja alkalmából.

Az emlékezetes utazás közelebb hozta egymáshoz a játékosokat, hozzáférést biztosított izgalmas tartalmakhoz és exkluzív kedvezményekhez a PS Plus előfizetői számára. Ebben a hónapban a Sony egy plusz játékkal kedveskedik az előfizetőknek, a három cím július 7-től augusztus 3-ig lesz elérhető.

NBA 2K20

 

Az NBA 2K20 már sokkal több, mint egy kosárlabda-szimulátor: magával ragadó, nyílt világában, a Neighborhood-ban egy olyan platformot kínál a játékosok és a bajnokok számára, ahol virtuálisan találkozhatnak* és együtt formálhatják a kosárlabdakultúra jövőjének trendjeit. Fejleszd magad és lépj a következő szintre: a játék fejlett mozgásmotorral, egyedi stílusjegyekkel és további funkciókkal várja a rajongókat.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

 

A Rise of the Tomb Raider-ben Lara felfedez egy ősi rejtélyt és emiatt a Trinity néven ismert, könyörtelen szervezet célkeresztjébe kerül. Ahogy a Trinity-vel versenyezve próbálja megtalálni a nagy hatalmú, hőn vágyott műtárgyat, az ösvény a Kitezh elveszett városáról szóló mítoszhoz vezeti. Lara úgy indul el a szibériai expedícióra, hogy tudja: még a Trinity előtt kell elérnie az Elveszett Várost, és felfednie annak rejtett titkait.

Erica

 

Ez az egész estés filmszerű élmény ötvözi a nagy költségvetésű hollywoodi produkciókat és a magával ragadó, lebilincselő játékmenetet. Légy te Erica, egy fiatal, bátor lány, akit egy szörnyű bűntény rémképei gyötörnek. Azok a traumatikus események, amelyek gyermekként kísértették, újra napfényre kerülnek, ahogy újabb nyomokra bukkan. Neked kell kiderítened a lesújtó tragédia mögött rejlő sokkoló igazságot. Minden döntésed befolyásolja a játék menetét és több végkifejlet is vár rád a szerteágazó érzelmi szálakkal játszó történet fináléjában.

Ezen felül a Sony Interactive Entertainment egy ingyenes PS4 témát ad ki a hét folyamán, így ünnepelve a PS Plus 10 éves születésnapját. Légy résen, mert a téma csak limitált ideig lesz elérhető a PS Store-ban! Azok számára, akik még nem próbálták ki a PS Plus online multiplayer előnyeit, a Sony egy ingyenes online multiplayer hétvégét is rendez magyar idő szerint július 4. 12:01-től július 5. 11:59-ig. (Az online multiplayer játékok külön vásárolhatók meg. Használatához internetkapcsolatra és PlayStation Network fiókra van szükség.)

A PS Plus rengeteget fejlődött az évek során – a legelső PS Plus játék, a WipeOutHD óta az elmúlt tíz évben több, mint ezer játék került be a PS Plus kínálatába. A Sony egy rövid összefoglalót készített a PS Plus elmúlt tíz évéről, egyúttal köszöni a folyamatos támogatást, és izgatottan várja a közös ünneplést!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×