A tegnapi mérkőzés után tweetelte ki a horvát játékos, hogy egy hét szabadságot vesz ki, és nem játszik az LEC következő hétvégéjén.

Véget ért az LEC harmadik hete. A címvédő G2, az SK Gaminggel és a Fnatic-kal csapott össze a hétvégén, amit végül egy győzelemmel és egy vereséggel zártak. Perkz a sok stressz miatt viszont úgy döntött, hogy a hétvége után szabadságot vesz ki.

Perkz a szezon kezdete előtt veszítette el édesapját, ennek ellenére vállalta a nyitó hétvégét az LEC-ben. A harmadik hét után úgy érezte, szüksége van egy kis szünetre, és hazautazik Horvátországba. Szüksége van a feltöltődésre, és hogy édesanyjával és bátyjával töltsön egy kis időt.

Az ok teljesen érthető, hiszen az elmúlt hetekben eléggé feltorlódtak a gyakorlások és mérkőzések. Legközelebb a Misfits, valamint az Excel esports ellen lép pályára a G2, akik ellen a csere ADC P1noy fog pályára lépni. Őt már láthattuk az európai LCS-ben, akkor a Gambitot képviselte. Azóta megjárt jó pár csapatot, de jelenleg a G2 cserejátékosaként van benevezve erre a splitre. Hogy mire lesz képes a G2, Perkz nélkül azt meglátjuk, mindenesetre érdekes mérkőzésekre van kilátás.

Te mit gondolsz a hétvégi eredményekről?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×