A tegnapi mérkőzés után tweetelte ki a horvát játékos, hogy egy hét szabadságot vesz ki, és nem játszik az LEC következő hétvégéjén.

Véget ért az LEC harmadik hete. A címvédő G2, az SK Gaminggel és a Fnatic-kal csapott össze a hétvégén, amit végül egy győzelemmel és egy vereséggel zártak. Perkz a sok stressz miatt viszont úgy döntött, hogy a hétvége után szabadságot vesz ki.

Perkz a szezon kezdete előtt veszítette el édesapját, ennek ellenére vállalta a nyitó hétvégét az LEC-ben. A harmadik hét után úgy érezte, szüksége van egy kis szünetre, és hazautazik Horvátországba. Szüksége van a feltöltődésre, és hogy édesanyjával és bátyjával töltsön egy kis időt.

Az ok teljesen érthető, hiszen az elmúlt hetekben eléggé feltorlódtak a gyakorlások és mérkőzések. Legközelebb a Misfits, valamint az Excel esports ellen lép pályára a G2, akik ellen a csere ADC P1noy fog pályára lépni. Őt már láthattuk az európai LCS-ben, akkor a Gambitot képviselte. Azóta megjárt jó pár csapatot, de jelenleg a G2 cserejátékosaként van benevezve erre a splitre. Hogy mire lesz képes a G2, Perkz nélkül azt meglátjuk, mindenesetre érdekes mérkőzésekre van kilátás.

Te mit gondolsz a hétvégi eredményekről?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×