A Seria A játékosai közül Eriksen lett a befutó. A dán karmester egy igen impozáns lappal érkezik a pályára. Az SBC már elérhető a játékban.

Véget ért a Seria A Summer Heat szavazás is. A három jelölt, Mkhitaryan, Zielinski és Eriksen közül végül az Inter új irányítója kapott egy masszívan felerősített lapot.

A lap a jelenlegi árak szerint 270 ezer környékén mozog, ami szerintem full reális egy ilyen játékosért. 5-ös Skill, és 5-ös WF vár minket, ha kiszedjük. Gyorsasága nem rossz, befejező értékei pedig magasak. Egyedül tizenegyes rúgásai alacsonyabbak, de hát na. Passz statjai nagyon jók, ami egy karmesternek kötelező. A dribbling is szépen fel lett erősítve, és az Engine segítségével, még jobb Agility és Balance statot kapunk. A dán 99-es Staminával rendelkezik, így lazán végigfutja majd a meccset. Az ereje és agressziója alacsony, valamint a nemzetisége miatt nehezebb lesz linkelni.

Eriksen egyértelműen egy CAM lapnak készült. Chemyben én mindenképp Engine-t teszek rá. Az 5-ös WF nagyon sokat segít egy center játékoson.

Mit ajánlok? Szerintem fair ár egy ilyen játékosért. Nagyon jól osztották el a statjait, így mindenképpen egy erős CAM játékossal gazdagodunk, ha kiváltjuk Eriksent. A linkelés szempontjából a dán nemzetiséggel nehéz lesz játszani, de ha be tudod építeni, akkor mindenképp megéri.

Kíváncsi leszek mire lesz képes Eriksen a pályán, de az új Ibra objective-vel, még akár jól is működhetnek.

Ti kiváltjátok Eriksen lapját?

×