A Twitch egyelőre még Dr. Disrespect részére sem küldött semmi infót arról, miért tiltották le a csatornáját.

Tegnap meglepetésként érkezett a hír, hogy a népszerű streamer, Dr Disrespect csatornája teljesen eltűnt a platformról. Semmi pontosat nem lehetett tudni arról, hogy mi az indoklás, a Twitch egyszerűen csak a „szabályzat megszegésére” hivatkozott.

A csatorna feliratkozói azóta már visszatérítést is kaptak vásárlásaik után, és a streamer emote-jai is eltűntek. Úgy tűnik, tényleg végleges lehet a ban. Dr Disrespect azóta először szólalt meg twitteren:

„A Twitch nem értesített arról, pontosan milyen ok áll döntésük hátterében… Erős kézfogás mindenkinek a sok támogatásért ebben a nehéz időben.”

A Twitch elég sok nagy streamerét bannolja a napokban felmerülő szexuális zaklatási vádak miatt. És bár a doktor is ebben a „hullámban” kapott eltiltást, egyelőre senki sem vádolta őt semmivel.

Szerintetek miért bannolhatták a streamert?

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×