Mindenki nagy örömére a Valve új fegyvert jelentett be a csalók ellen. Csak két baj van vele: egyrészt nagyon béta, másrészt zabálja az FPS-t.

Hatalmas érdeklődést váltott ki a Valve legújabb bejelentése, miszerint új Anti-Cheat érkezik a CS:GO-ba. Az új védelmi rendszer sokkal alaposabban és széleskörűbben vizsgálja játék közben futó programokat. Természetesen ha bármi olyat talál, mely kapcsolatba kerül a játék fájljaival és az nem hitelesített, máris intézkedésbe lép.

 

A dolog egyetlen szépséghibája a fejlesztők által is megjegyzett „béta” szócska. Ez a védelem ugyanis még tényleg nagyon béta állapotban került a kezünkbe. Akik ugyanis kipróbálták, szinte egytől-egyig FPS droppokra panaszkodtak a használatkor.

Card

Card

Card

A fejlesztők tervei szerint később állandó eleme lesz a játéknak ez az új Anti-Cheat, tehát indokolt lenne, ha minél több ember tesztelné. De egyelőre mégsem árt óvatosnak lenni a próbálkozással, hiszen a teszt még a játék rovására mehet. Nem egyszerű a helyzet, reméljük hamarosan megoldódik a hiba és normálisan tesztelhető lesz az új Anti-Cheat.

Ha ugyanis így kerül be a játékba, annak nagyon nem fognak örülni a játékosok.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×