Mindenki nagy örömére a Valve új fegyvert jelentett be a csalók ellen. Csak két baj van vele: egyrészt nagyon béta, másrészt zabálja az FPS-t.

Hatalmas érdeklődést váltott ki a Valve legújabb bejelentése, miszerint új Anti-Cheat érkezik a CS:GO-ba. Az új védelmi rendszer sokkal alaposabban és széleskörűbben vizsgálja játék közben futó programokat. Természetesen ha bármi olyat talál, mely kapcsolatba kerül a játék fájljaival és az nem hitelesített, máris intézkedésbe lép.

 

A dolog egyetlen szépséghibája a fejlesztők által is megjegyzett “béta” szócska. Ez a védelem ugyanis még tényleg nagyon béta állapotban került a kezünkbe. Akik ugyanis kipróbálták, szinte egytől-egyig FPS droppokra panaszkodtak a használatkor.

Card

Card

Card

A fejlesztők tervei szerint később állandó eleme lesz a játéknak ez az új Anti-Cheat, tehát indokolt lenne, ha minél több ember tesztelné. De egyelőre mégsem árt óvatosnak lenni a próbálkozással, hiszen a teszt még a játék rovására mehet. Nem egyszerű a helyzet, reméljük hamarosan megoldódik a hiba és normálisan tesztelhető lesz az új Anti-Cheat.

Ha ugyanis így kerül be a játékba, annak nagyon nem fognak örülni a játékosok.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×