A balansz frissítés után egyre szimpatikusabb a Beryl. Utóbbi alig változott, mégis az M416 gyengülése miatt már megérheti váltani a régi favoritról.

Bár nagyobb gondjai is vannak a PUBG játékosoknak, mintsem a fegyverek erőssége, azért nem szabad elmenni mellette szó nélkül. Nemrég a fejlesztők célba vették az AR fegyvereket, megváltozott a Beryl és az M416 is. A módosítások után talán már megéri elgondolkodni azon, hogy melyik is legyen a fő cél, mikor a lootot szortírozzuk.

M416 Vs. Beryl

Fentebbi képen a két AR spray mintája látható. Bár az egyértelműen kijelenthető, hogy továbbra is sokkal irányíthatóbb az M416, már nincs akkora differencia a két fegyver között.

Itt rejlik az igazi lényeg

 

Bár az M416 könnyebben irányítható, mikor túr vele az ember, a lényeg a második képen van. A két fegyver közötti különbség tovább nőt, míg a Beryl sebzése változatlan maradt, az M416 tovább zuhant.

A legutóbbi nerffel már 6-ra nőtt a két fegyver közötti sebzéskülönbség.

Bár nem tűnik soknak az az 1 sebzés töltényenként, bizonyos esetekben bizony hatalmas különbséget tud jelenteni, pláne ha egyes szintű páncéllal szemben használjuk.

A pötyögtetős játékosok is nehezebb helyzetbe kerültek. Bár még mindig könnyebb az M416-tal egygolyózni, megint csak képbe jön a Beryl plusz sebzése, mely ilyen esetekben sokat hozzá tud tenni a tűzharcunkhoz.

Végül, de nem utolsó sorban az újratöltési időbe is belenyúltak a fejlesztők. Az M416 újratöltési ideje immár nagyobb, mint a Beryl újratöltéséhez szükséges idő. Bár nem nagy az eltérés, az a néhány pillanat pont annyit tud hozzátenni, hogy egy ütemmel előbb kezdhessünk el tüzelni.

Az M416 nerffel és a Beryl jelentősen több sebzésével együtt ti melyik fegyvert használjátok inkább?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×